^ Нагоре
Mагазин: №: S 21
Работно време: 10:00-21:00
Уеб: www.refan.bg

REFAN

Фирма “РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ООД задоволява потребностите на клиентите си чрез голямо разнообразие от продукти, богати на природни формули: огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на различни парфюмни продукти: дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води; козметични серии - „Натурална колекция” и „Ароматерапия”, ръчно-изработени глицеринови сапуни, бутикови свещи, ароматерапевтични продукти за баня - соли, масла, плодови ексфолианти.
Продуктите на „Рефан България” се базират на високо-качествени натурални съставки, доставени от световно-известни производители. Фирмата е разработила и прилага система за контрол на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 и BS OHSAS 18001:2007; разполага и с GMP доклад (за добра производствена практика).
Емблематични за „Рефан” са продуктите разработени въз основа на розов конкрет, розово масло и розова вода. Козметични серии „Кралица Роза” и „Роза от България.”, парфюми с аромат на роза, парфюмни и ароматерапевтични свещи и натуралните ръчноизработени сапуни представят характерната за България маслодайна роза. Фирмата предлага и розова вода, розова есенция и розово масло в сувенирни опаковки.      

Етаж 1